Trusa de vacanţă. De ce este necesară? O banală răceală, sau roşu în gât. O enteroviroză sau o rinită alergică.  Cistita sau insomnia. Toacte aceste afecţiuni ne pot strica distracţia şi timpul petrecut cu familia în vacanţa mult aşteptată.

Infecțiile respiratorii sau enterovirozele sunt frecvent întâlnite în rândul copiilor. Şi nu de puține ori apar exact când trebuie să plecați sau sunteți deja în vacanță. În fine, un motiv serios ca toți membrii familiei să fie în carantină și să nu se poată bucura de distracţie.

Și pentru că nu de fiecare dată putem avea medicul cu noi, cu ce ne poate ajuta trusa de vacanţă? Pentru a preveni sau scurta durata și ușura simptomele celor mai frecvente afectiuni care pot surveni cînd ne e lumea mai dragă. Pentru toate aceste afecțiuni, există remedii naturale, fitoterapeutice, testate clinic și aprobate, pe care medicii germani le folosesc ca tratament de primă intenție în toate aceste cazuri.

Puterea plantelor este răspunsul

Vedeţi mai multe despre tabletele masticabile de ESBERITOX și complexul imun-activ unic din plante, pentru că orice infecție virală se instalează pe fondul unei imunități mai slabe.

Pentru problemele digestive Plantamed recomandă COMPLIFORA, pentru sugari, copii și adulți. Combinație unică ce conține doi lactobacili și culturi vii de levuri. Inovația Compliflora constă în conținutul celor două tulpini de lactobacili – unul acționează în intestinul subțire și celălalt în intestinul gros – și este conform cu toate ghidurile europene de pediatrie.

SPRAY ANTIVIRAL cu quercetină şi glicirizină, din extract din lemn dulce şi coajă de stejar blochează pătrunderea virusurilor încă de la poarta de intrare în organism.

NARIVENT recomandat pentru rinitele alergice, inclusiv la copii. Iar GRIPSTOP recomandat pentru nasul înfundat inclusiv la gravide şi bebeluşi.

CYSTINOL cu strugurii ursului singurul medicament din plante cu efect demonstrat pe E. coli, Pseudomonas, Staphilococ. Are efect antibacterian, antiinflamator și analgezic dovedit. Ameliorează rapid și eficient simptomele în maxim 3 ore de la administrare.

Iar pentru zile fără nervi şi agitaţie, pentru un somn liniştit medicii germani recomandă SEDACUR. Nu determină dependență, somnolență în timpul zilei, nu interacționează cu alcoolul sau alte medicamente.

Într-un cuvânt TRUSA de VACANȚĂ care vă poate salva concediul!