Virozele respiratorii dau simptome ca strănut, oboseală, nas înfundat sau secreţii nazale. Când simptomele nu trec după 7 zile de tratament pentru răceală, ne gândim la o rinită alergică. Mai ales dacă suntem în sezonul alergiilor. Iar de la secreţiile nazale, copiii mici pot avea risc de apariţie a otitelor acuzând durere de ureche şi scăderea auzului.

RINOGERMINA tratează otita cu un singur puf în nas!

RINOGERMINA acționează prin crearea efectului de barieră, împiedicând contactul bacteriilor patogene cu gazda.

RINOGERMINA este indicată în tratamentul și prevenirea infecțiilor rino-faringo- tubare (otite, rinosinuzite, adenoidite) pentru că scade incidența recăderilor OMA și crește rata de vindecare clinică. RINOGERMINA restabilește flora normală saprofită a mucoasei după tratamentul antibiotic sau administrarea locală nazală de antiseptice.

NARIVENT pentru rinită alergică

Pentru rinită alergică, 3F Plantamed recomandă NARIVENT cu glicirizină (efect antiinflamator) şi manitol (efect antidematos rapid). În urma studiilor făcute pe un eşantion de pacienţi cu vârstă pediatrică (vârsta medie 9,6 ani) cu diagnostic de rinită alergică intermitentă sau persistentă, care au folosit NARIVENT timp de 4 săptămâni, s-a dovedit că NARIVENT are rezultate comparabile cu corticosteroidul nazal, dar cu un profil de siguranţă mai ridicat.

Produsele noastre le găsiţi în farmacii sau, la preţ de importator, cu un singur click pe farmaciile3f.ro.