PLATA SI LIVRARE

METODE DE PLATĂ

Plata ramburs – Comanda se achita la livrarea efectuată de către operatorul serviciului de curierat rapid. Plata va include și costul transportului.

PLATĂ ŞI LIVRARE

Livrarea produselor achiziționate de pe farmaciile3f.ro se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Tariful de livrare este calculat în funcție de adresa de livrare selectată și este afișat și actualizat automat în sumarul de comandă. In cazul in care preluarea/livrarea unui colet se realizeaza in afara localitătilor mentionate in aria de acoperire Urgent Cargus, serviciul de curierat percepe o taxă suplimentară. Costul suplimentar va fi afisat in sumarul de comandă.

TERMENE DE LIVRARE

Livrarea către Client a produselor/serviciilor achiziționate este efectuată prin intermediul unui operator de curierat rapid direct la adresa menționată în formularul de comandă.
Livrările se vor efectua, în medie, în termen de 48 – 72 de ore din momentul primirii comenzii. În cazul în care produsul nu va fi livrat în termenul sus-menționat, Clientul va fi informat, prin e-mail, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depăși 30 de zile de la dată confirmării comenzii.
Clientul va suporta prețul produselor și costul livrării acestora. 3F Plantamed S.R.L nu percepe nicio taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului. În situația în care va sunt percepute taxe suplimentare, va rugăm să ne înștiințați imediat la contact@farmaciile3f.ro. În cazul în care produsul comandat nu se găsește în stoc, clientul va fi informat cu privire la lipsa disponibilității acestuia.
Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA.