GARANȚII ŞI RETUR

Toate produsele comercializate pe site-ul www.farmaciile3f.ro beneficiază de garanție în conformitate cu legislația în vigoare și politicile comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalaje originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul să notifice în scris Societății 3F Plantamed S.R.L retragerea din contractul la distanță, fără a justifică decizia de retragere și fără a suportă alte costuri, în termen de 14 zile calendaristice, calculat de la dată intrării în posesia fizică a produsului/produselor.

Că atare, consumatorul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia fizică a produselor comandate, să notifice în scris, printr-un e-mail transmis la adresa contact@farmaciile3f.ro decizia sa de a renunta la produsele comandate sau, de preferat, folosind formularul de retragere/retur din pagina de Comenzi, accesibil pentru fiecare comandă elibilă pentru retur în parte. După confirmarea returului, aveți obligația ca în termen de cel mult 14 zile de la dată comunicării deciziei de retragere să returnați produsele la următoarea adresa:

3F Plantamed, Str. Balantei nr. 42, sat Petresti, Corbeanca, 077065 Ilfov

Produsele returnate vor fi însoțite de o copie a facturii cu care au fost livrate și a dovezii de plată.

3F Plantamed SRL va restitui clientului contravaloarea produselor comandate, în termen de 14 zile calendaristice de la dată receptionarii deciziei de retragere din contract. 3F Plantamed SRL va restitui contravaloarea produselor comandate și a costului livrării prin virament bancar în contul bancar indicat de client. Costul generat de returul produselor va fi suportat de către client. În cazul în care clientul dorește returul parțial al unei comenzi, adică numai a unor produse din comandă, 3F Plantamed SRL va restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul dorește să le returneze, fără a returna costul ocazionat de livrarea produselor. Și în acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de către client.

În cazul în care o comandă la care s-a oferit produs cadou este returnată integral, clientul este obligat să returneze și produsul cadou în starea lui originală, nedeteriorat și sigilat. În cazul în care o comandă la care s-a oferit produs cadou este returnată parțial, dacă produsele păstrate nu întrunesc valoric, cantitativ sau calitativ pragul de eligibilitate al respectivei campanii prin care se oferă produsul cadou, clientul este obligat să returneze și produsul cadou în starea lui originală, nedeteriorat și sigilat.

Consumatorul nu poate denunța unilateral (în condițiile art.16, literele d) și e) din O.U.G. nr. 34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate, produse care se pot degrada ori deteriora rapid.

Produsele care urmează a fi returnate trebuie să fie sigilate, intacte și nedeteriorate.