3F Plantamed isi propune sa ajute „Natural de bine” femeile sa faca fata problemelor specifice diferitelor etape ale vietii si sa mentina starea de sanatate a intregii familii (bunici, parinti, copii, nepoti).
 

Ceea ce ne dorim sa stiți este ca exista tratamente naturale care va pot veni in ajutor si care va vor face sa va simtiti din nou libere si fericite.
Problemele care apar odata cu menstruația sau menopauza, disconfortul provocat de infecțiile urinare, starile de nervozitate, stres sau insomnii, episoadele de raceala si gripa, problemele digestive sau imunitare, isi gasesc solutia cu ajutorul produselor inovatoare pe care specialistii nostrii le-au gasit in strainatate. Noi le importam de la partenerii nostri externi, care nu doar ca sunt pionieri in fitoterapie la nivel mondial, dar care si continua sa revolutioneze extractia substantelor active din plante.

Folosind tehnologii de inalta performanța si experiența profesionistilor in domeniu, culturile proprii de plante sunt transformate in medicamente de elita care vin in sprijinul pastrarii unei stari de sanatate optime:

  • Standardizate
  • Sigure si eficiente
  • Bazate pe dovezi stiințifice
  • Dovedite clinic pe loturi mari de pacienti