TERMENI SI CONDITII

Societatea 3F Plantamed SRL, cu sediul social în Municipul Bucuresti, Str. Calea Victoriei nr. 103-105, sector 1, cod postal 010068, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/3611/2008, având CUI 23393162, atribut fiscal RO, capital social 200 LEI este societatea care comercializează produsele în cadrul magazinului on-line existent pe site-ul farmaciile3f.ro

DEFINIȚII

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se referă la site-ul farmaciile3f.ro.

Vizitator – orice persoană care accesează site-ul farmaciile3f.ro, indiferent de motiv.

Utilizator – persoana fizica care are sau obține acces la conținut, prin mijloacele de comunicare puse la dispoziție de către 3F Plantamed SRL (electronic) sau în baza unui acord de utilizare existent între 3F Plantamed SRL și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui cont.

Prin „conținut” înțelegem:

  • toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • conținutul oricărui e-mail trimis utilizatorilor sau clienților săi de către 3F Plantamed SRL prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de 3F Plantamed SRL într-o anumită perioadă.
  • Cont – secțiune din site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite clientului/consumatorului transmiterea comenzii și care conține informatii despre acesța.
  • Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între 3F Plantamed SRL si client, prin care acesta transmite societatii 3F Plantamed SRL intenția sa de a achizitiona produse prin intermediul site-ului farmaciile3f.ro.
  • Client – persoana fizică care are calitatea de utilizator al site-ului farmaciile3f.ro și care a plasat cel puțin o comandă pe acest site.
  • Contract la distanță – orice contract încheiat între profesionist și consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanță organizat, fără prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanță, până la și inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.
  • Date cu caracter personal – informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastră, adresa, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, vârsta, sexul și starea civilă, dar mai pot include și alte informații, cum ar fi obiceiuri și preferințe la cumpărături.

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

Înainte de a viziona acest site, vă rugăm să citiți cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii și condițiile utilizării de către dumneavoastăa a tuturor materialelor care alcătuiesc prezentul site. Accesarea site-ului și folosirea aplicațiilor sale presupun acceptarea tuturor Termenilor și Condițiilor publicate.

3F Plantamed SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul prezentului site. În această situație, 3F Plantamed SRL va înștiința utilizatorii prin afișarea schimbărilor pe o pagina ce va apărea în momentul accesării site-ului. Folosirea în continuare a site-ului de către utilizator constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse prezentului contract.

CONȚINUTUL SITE-ULUI

Conținutul, astfel cum este definit, incluzând dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a societății 3F Plantamed SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens, în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare). Designul prezentului site aparține în exclusivitate Societății 3F Plantamed SRL și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală.
Utilizatorilor nu le este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea în alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original.
Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general despre farmaciile3f.ro, produsele comercializate de partenerii săi, opiniile utilizatorilor despre produse cât și alte informații considerate de 3F Plantamed SRL că fiind de interes pentru utilizatori.
3F Plantamed SRL își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe acest site.
3F Plantamed SRL își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urmă unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Implicit, 3F Plantamed SRL nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori de preț sau stoc. Aceste erori nu obligă 3F Plantamed SRL la nicio acțiune. Prețurile și disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificări ulterioare, acest lucru fiind influențat de factori externi precum politică de prețuri a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De obicei, informațiile sunt puse gratuit la dispoziția utilizatorilor. Cu toate acestea 3F Plantamed SRL își rezervă dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ (COPYRIGHT)

Cu excepția opiniilor postate de către utilizatori, conținutul site-ului farmaciile3f.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea societății 3F Plantamed SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Așadar, folosirea în scopuri comerciale, fără acordul 3F Plantamed SRL, a oricăruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

ACCES ȘI ÎNREGISTRARE CA UTILIZATOR

Pentru a va înregistra ca utilizator pe site-ul farmaciile3f.ro, sunteți obligat să:
1) furnizați date reale, exacte și complete despre dumneavoastră, astfel cum va sunt solicitate prin formularul de înregistrare al site-ului;
2) actualizați, atunci când situația o cere, datele de înregistrare.

Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, 3F Plantamed SRL are dreptul să suspende sau să desființeze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.
3F Plantamed SRL poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără că acest lucru să necesite justificarea atitudinii sale, să suspende sau să interzică accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.
Prin înregistrarea ca utilizator vi se va solicita să alegeți un nume de utilizator și o parolă. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.
Va rugăm să ne aduceți de îndată la cunoștință pierderea parolei sau orice activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator. În cazul în care administratorii site-ului vă vor suspendă contul de utilizator, nu veți fi îndreptățit la primirea niciunei despăgubiri.

LEGĂTURI EXTERNE

Site-ul farmaciile3f.ro poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.
3F Plantamed SRL nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

PARTENERI

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea mărcii și despre orice alte nelămuriri referitoare la o anumită marcă sau la un anumit produs clientul se poate adresa reprezentantului mărcii respective sau distribuitorului din România.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

O parte din conținutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile și simbolurile lor, este pusă la dispoziția noastră de producătorii și furnizorii parteneri. Din acest motiv, 3F Plantamed SRL nu își asumă responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratețe sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site.
Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
3F Plantamed SRL nu-și asumă responsabilitatea cu privire la conținutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, în schimb, își asumă dreptul de a șterge (îndepărta) orice conținut care încalcă Termenii și condițiile prezentului site sau care este în alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, 3F Plantamed SRL nu își asumă responsabilitatea pentru monitorizarea permanentă a întregului conținut găzduit pe site.
3F Plantamed SRL nu garantează disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate.
Prețurile publicate sunt informative și pot suferi modificări fără a trimite notificare în prealabil. Prețul produselor comandate și confirmate nu va suferi modificări între momentul confirmării comenzii și momentul intrării produselor în posesia clientului.
3F Plantamed SRL nu este responsabilă pentru greșelile de tipărire sau afișare a prețurilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afișate pe site.
3F Plantamed SRL nu răspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretențiile sau cheltuielile apărute ca urmare a nerespectării de către utilizatori a “Termenilor și condițiilor”.
3F Plantamed SRL nu răspunde pentru prejudiciile create că urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afișate pe site.

CERERI ȘI RECLAMAȚII

Pentru orice cereri și/sau reclamații legate de modalitățile de plata, de livrare, de executare a comenzii și orice alte informații vă puteți adresa la următoarele date de contact: adresa de e-mail: contact@farmaciile3f.ro; telefon 021 316 8931.

FRAUDĂ

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICĂ CONȚINUTUL SITE-ULUI FARMACIILE3F.RO SAU DE A AFECTA FUNCȚIONAREA SERVERULUI CARE GĂZDUIEȘTE SITE-UL FARMACIILE3F.RO VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI FARMACIILE3F.RO ȘI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINȚĂ DEMARAREA PROCEDURILOR JUDICIARE PENALE ÎMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

LITIGII

Orice neînțelegeri născute din sau în legătură cu prezentul contract vor fi soluționate pe cale amiabilă. În caz contrar, diferendul ivit se va soluționa de către instanțele judecătorești competente.

DATELE PERSONALE (DREPTURI)

Cu privire la DATELE PERSONALE în relația dintre dumneavoastră și societatea noastră, vă rugăm să consultați această pagină (link).

PERSOANE IMPUTERNICITE

În vederea prelucrării datelor dumneavoastră, în scopul livrării produselor comandate în magazinul online farmaciile3f.ro, societatea 3F Plantamed SRL, colaborează cu societăți din industria transport și depozitare, sector activități de poștă și de curier, cu sediul social în România, în calitate de persoane împuternicite.

În vederea prelucrării datelor dumneavoastră, în scopul trimiterii de comunicări comerciale, societatea 3F Plantamed SRL, colaborează cu companii din industria de producție publicitară și marketing, sector activități agenții de publicitate, subsector creare și realizare campanii publicitare, cu sediul social în România, în calitate de persoane împuternicite.

În vederea prelucrării datelor dumneavoastră, pentru realizarea scopurilor anterioare, societatea 3F Plantamed SRL colaborează cu societăți din industria IT, sector mentenanță echipamente hardware, mentenanță software , subsector (specializare) servicii IT diverse, cu sediul social în România, în calitate de persoane împuternicite.